Η Alpha Sound αποκτεί το πρώτο rental σύστημα d&b J-Series

Το σύστημα J-Series αποτελεί το μεγαλύτερο σύστημα της οικογένειας Line Array της d&b audiotechnik μαζί με τα μικρότερα Q-Series και T-Series και είναι ιδανικό για χρήση σε μεγάλα events.

Το J-Series έχει χρησιμοποιηθεί σε παγκόσμιες περιοδείες όπως αυτές των Coldplay, Oasis, George Michael, The Who, MUSE, Tool και πολλών άλλων.

Η ξεκάθαρη και λεπτομερής ηχητική απόδοση με εξαιρετικά ομαλή απόκριση συχνοτήτων, το τεράστιο δυναμικό εύρος, η υψηλή ηχητική έξοδος και το Headroom, αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά που κατατάσσουν το J-Series ένα από τα καλύτερα συστήματα μακρινής κάλυψης στον κόσμο.


Το σύστημα αποτελείται από τα ηχεία J8 - J12 καθώς και το J-SUB, καρδιοειδές subwoofer και είναι κατασκευασμένο με τρόπο που να είναι μηχανικά συμβατό για εφαρμογές όπου πρέπει να τοποθετηθεί στο έδαφος ή και να αναρτηθεί αυτόνομα ή ως μέρος του Array. Για την επέκταση της απόκρισης του συστήματος στις πολύ χαμηλές συχνότητες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καρδιοειδές sub woofer J-INFRA.

Το J-Series είναι ένα σύστημα υψηλής πιστότητας, το οποίο θέτει νέα standards αλλά ταυτόχρονα είναι πιστό στην φιλοσοφία της d&b audiotechnik (d&b System reality).
Το σύστημα προμηθεύτηκε η εταιρεία Alpha Sound η οποία συνεχίζει με επιτυχία μια μακρά ιστορία πρωτοπορίας στο χώρο.

Που θα μας Βρείτε

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ALPHA SOUND


Πύρου 2, Τ.Κ.: 153 54
Γλυκά Νερά
E-mail:alpha1@hol.gr
Τηλέφωνο: 210.6615470
Fax: 210.6615460
http://www.alpha-sound.gr
Alpha-Sound.gr Τα Νέα μας Η Alpha Sound αποκτεί το πρώτο rental σύστημα d&b J-Series