Προφίλ

erΗ Alpha Sound είναι εταιρεία ηχητικών και φωτιστικών καλύψεων της Νότιας Ευρώπης και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του είδους της στον Ευρωπαϊκό χώρο. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της αλλά και η μακροχρόνια εμπειρία του απόλυτα εξειδικευμένου προσωπικού της συνετέλεσαν αποφασιστικά στην ποιοτική και ποσοτική  της ανέλιξη, με αποτέλεσμα να της ανατεθεί η ηχητική κάλυψη των μεγαλύτερων εκδηλώσεων που έχουν λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο οποίο η ίδια έχει εγκαταστήσει μεγάφωνα EAW.

Περισσότερα...

Συνεργασίες

Επίσης συνεργάζεται εδώ και χρόνια με εγνωσμένης αξίας Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι συνθέτες Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Μαρκόπουλος και ο αείμνηστος Μάνος Χατζιδάκις, αλλά και οι τραγουδιστές Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Πάριος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου κ.α.

Από την εποχή της ίδρυσής της στις αρχές της δεκαετίας του 70 από τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο,  μέχρι σήμερα, η Alpha Sound δεν επαναπαύτηκε ποτέ στις δάφνες της πρωτοπόρου στο είδος της αλλά παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις, καινοτομεί και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους άμεσους ανταγωνιστές της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερα...

Εξοπλισμός

pic6Η Alpha Sound διαθέτει τα τελειότερα ηχητικά και φωτιστικά μηχανήματα καθώς αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής συστημάτων ήχου και φωτισμού.

Περισσότερα...

ALPHA-SOUND TEAM

Που θα μας Βρείτε

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ALPHA SOUND


Πύρου 2, Τ.Κ.: 153 54
Γλυκά Νερά
E-mail:alpha1@hol.gr
Τηλέφωνο: 210.6615470
Fax: 210.6615460
http://www.alpha-sound.gr
Alpha-Sound.gr Η Εταιρεία